dijous, 16 de març de 2017

DIA MUNDIAL DE LA POESIA

La Unesco va declarar el dia 21 de març Dia Mundial de la Poesia. Per commemorar aquesta diada, la Institució de les Lletres Catalanes -amb la col·laboració de diverses entitats públiques i privades- celebra una gran festa de la paraula i les lletres i fomenta tot un seguit d’iniciatives, presencials i/o a través de la xarxa, arreu dels territoris de parla catalana. 
A la nostra escola celebrem cada any aquesta dia amb un intercanvi de recital de poesies entre classes. Enguany tots els poemes recitats seran de l'escriptora i mestra mataronina Lola Casas. Els poemes triats seran il·lustrats per l'alumnat i seran exposats als vestíbuls en format gegant perquè tothom els pugui llegir.
A més a més gaudirem de dos espectacles relacionats amb la poesia, un per xics i un altre per més grans.I al vespre, a la biblioteca municipal també es celebrarà el Dia Mundial de la Poesia. Una alumna i una mestra de la nostra escola formen part del grup de veus femenines que recitaran poemes en un acte obert a tothom el mateix dimarts.