dilluns, 11 d’abril de 2016

UN REGAL EMOTIU I EMOCIONANT

Oi que és EMOCIONANT quan algú et regala alguna cosa perquè quan ho ha vist ha pensat en tu?I encara és més emocionant si et diu que amb tu se sent bé.
Doncs just això és el que ens va passar dimecres passat. L'Aroa, la psicopedagoga del Departament d'Ensenyament que ve a la nostra escola tres dimecres al mes, ens va regalar aquests monstres de colors. Quina sorpresa! Al mateix temps que ens donava els  monstres de colors fets de feltre, amb el nom de l'emoció brodat i molt ben caracteritzats, ens feia saber que estava molt contenta de treballar a la nostra escola, que es sentia bé entre nosaltres. Unes paraules EMOTIVES, no us sembla?Tota aquesta història té el seu origen en el treball d'EMOCIONS que es fa a Educació Infantil partint d'un conte fantàstic de l'Anna Llenas, El monstre de colors. Fins ara a la biblioteca teníem el conte de tapes dures, aquest d'aquí, i al passadís d'Infantil hi ha el monstre fet de manera artesana i molt gros, amb tot de pots que contenen emocions diverses.


Tanmateix en rebre aquest regal tan especial ens va semblar que havíem de completar el kit comprant el llibre pop-up (d'aquells que en obrir-los agafen volum) i custodiar tot el conjunt d'elements del monstre de colors en un raconet especial de la biblioteca, sempre a punt per ser utilitzat per mestres i alumnes.

Gràcies Aroa!